• Начало
  • Новини
  • Какво представляват нетоксичните магнитни конструктори?

Какво представляват нетоксичните магнитни конструктори?

Какво представляват нетоксичните магнитни конструктори?
8 април 2022

От ранна детска възраст децата се научават да взимат неща и да ги слагат в устата си по различни причини. Едно от любимите неща на децата са техните играчки. Тъй като играчките постоянно попадат в устата им по невнимание, най-добре е да се уверите, че са достатъчно безопасни и не причиняват никаква вреда на децата.

Магнитните плочки са съставени от две категории материали, които могат да причинят остра вреда при поглъщане от деца - пластмаса и магнити. Поради тази причина, играчките с магнитни плочки подлежат на строг контрол за гарантиране на качеството и безопастността за децата.

Нетоксичните магнитни блокове са преминали проверки за качество на CPSIA. Произведени са от акрилонитрил-бутадиен-стирен (ABS) пластмаса за хранителни цели, без бисфенол А (BPA), фталати, латекс и други токсични материали. Магнитите са здраво капсуловани, за да се гарантира, че остават вътре в пластмасата и са недостъпни за деца.

Тези производствени предпазни мерки гарантират, че магнитните конструктори са 100% безопасни за употреба от деца. Уверете се обаче, че децата под 3 години винаги са наблюдавани, когато играят с техните магнитни плочки.