• Начало
  • Новини
  • 5 неща, на които да обърнете внимание, когато купувате магнитни блокчета

5 неща, на които да обърнете внимание, когато купувате магнитни блокчета

5 неща, на които да обърнете внимание, когато купувате магнитни блокчета
19 април 2023

Магнитните блокчета са много популярни играчки за деца и могат да бъдат много забавни и образователни. Когато купувате магнитни блокчета, е важно да обърнете внимание на следните неща:

  1. Безопасност - Магнитните блокчета трябва да са безопасни за вашето дете. Те не трябва да съдържат токсични материали или малки части, които могат да бъдат погълнати.

  2. Качество - Магнитните блокчета трябва да бъдат изработени от висококачествени материали, които са издръжливи и надеждни.

  3. Количество - Количество на блокчетата може да бъде важен фактор при избора на магнитни блокчета. По-голямото количество може да предостави повече възможности за игра и творчество.

  4. Размер на частите - Размерът на магнитните блокчета за деца може да варира в зависимост от производителя и модела на конструктора. Някои магнитни блокчета имат големина на частите 5.5 х 5.5 см, докато други имат по - малки размери. 
  5. Сила на магнитите - Силата на магнитите в магнитните блокчета е изключително важна. С по - силни магнити, се получават по - здрави и стабилни конструкции, докато с по- слабите магнити, конструкциите лесно се разпадат.

Магнитните блокчета на МАГБЛОК са изработени изцяло от безопасна ABS пластмаса, ултразвуково заварени, преминали през над 3000 теста срещу хвърляне. Частите са с големи размери и заоблени ръбове за безопастност и гладко усещане за ръцете. А магнитите са силни, дават възможност за конструиране на големи и по - устойчиви фигури.