Образователни магнитни пръчки и топчета.

Образователни магнитни пръчки и топчета.
23 януари 2022

Неограничени възможности за безброй модели

★ Комплектите образователни магнитни пръчки и топки за изграждане дава на децата ви изживяването, което заслужават – с 25/36/42/64 части в различни форми, вашето дете може да избира между извити и прави части с различни дължини. Развиват своята креативност и планират сложни дизайни с пастелните им цветове, които разпалват въображението и придават артистичен щрих на всеки модел.


★ ОБРАЗОВАНИЕ – Развиват креативност и увереност.

 Ученето чрез игра никога не е било по-ангажиращо! Лесно сглобете различните модели от книжките с инструкции стъпка по стъпка.  Примерите са само началото – оставете въображението на вашите деца да се развихри, създавайки свои собствени уникални дизайни. Измислете модел, проектирайте го и го създайте. Забавно и лесно е да сглобявате моделите със свръхчувствителните, висококачествени магнити. Почувствайте радостта да видите как вашето дете успешно сглобява различни фигури.


★ ПОДАРЪК, КОЙТО ВСЯКО ДЕТЕ ЩЕ ЦЕНИ

Удивителни пастелни цветове, форми и модели. С удобни за децата заоблени ръбове. Качествени и здрави материали, които ще издържат на безброй часове игра. (Подходящо за деца над 3 години)


★ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ★ Магнитните топки и пръчки са изработени от висококачествен ABS: здрави, гладки и не съдържат фталати, олово, кадмий и BPA. Частите са голям размер, което ги прави лесни за хващане и може да попречи на децата да ги погълнат. (Признатият диаметър за безопасност е 3.18 см, докато диаметърът на нашата магнитна топка достига 3.55 см, безопасно за деца!!)

 

★ Насладете се на времето за семейни игри и учете заедно. С комплект магнитни пръчки и топчета вашите деца и вие можете да играете с часове и да изживеете заедно радостта от превръщането на въображението си в реалност. Най-добрата игра за развиване на търпение, прецизност и умения за решаване на проблеми, като същевременно подхранва художественото възприятие и концептуалното разбиране на формата и функцията.