Кутия за съхранение/ Интерактивна постелка за игра - КОСМОС

Иновативен дизайн 2в1 - кутия за съхранение и постелка за игра в едно.

Изследвайте Космоса с нашата иновативна Кутия за съхранение/Интерактивна постелка за игра!

Вдъхновете детската си въображение и приключенски дух с този уникален продукт, който ще пренесе вашите магнитни конструктори в невероятен свят на космически приключения.

Кутията за съхранение с интерактивна постелка предоставя двоен опит - първо, е добре структурирано пространство за съхранение на вашите магнитни конструктори, което помага да се поддържа ред и организация. Второ, постелката превръща детската игра в невероятно пътешествие в космоса, където всяка поставена конструкция става част от магичното космическо приключение.

Създайте радостни моменти на учене и забавление, като децата си сглобяват различни космически обекти с магнитните конструктори върху тази удивителна постелка. От планети до сателити, ракети и звезди, те могат да изградят своя собствен Космос и да се наслаждават на вълнуващите визии.

Този продукт не само стимулира креативността и уменията за решаване на проблеми на децата, но и ги предизвиква да създават светове на фантазия. Включете космическите магии в ежедневието на вашите малчугани с нашата Кутия за съхранение/Интерактивна постелка за игра - Космос!

Размери на кутията за съхранение: 33x33x21см

Размери на подложката за игра: 72x72см

36,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Кутия за съхранение/ Интерактивна постелка за игра - КОСМОС
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!