Магнитна шах игра с камъчета

Изпитайте забавлението на стратегическото мислене с нашия магнитен шах. Комплектът включва 20 магнитни камъчета, въже за игра и удобна торбичка за съхранение, побрана в компактна кутия. Идеален за семейни събирания, този шахматен комплект стимулира мисленето и предлага уникално игрово преживяване. Подходящ за всякакви случаи, той е чудесен подарък, който съчетава забавление и развитие на интелектуални умения.

Играта с магнитния шахматен комплект се играе по следните правила:

  1. Подготовка за игра: Разположете въжето на плоска повърхност, като образувате кръг. Всеки играч получава равен брой от 20-те магнитни камъчета.

  2. Цел на играта: Целта е да поставите всичките си магнитни камъчета във въжения кръг.

  3. Начало на играта: Играчите се редуват да хвърлят или поставят своите камъчета върху въжения кръг.

  4. Игрови механизъм: Всяко камъче, което се прикрепи магнитно към друго вътре в кръга, трябва да бъде взето от играча, който го е хвърлил.

  5. Стратегия: Играчите трябва да използват стратегическо мислене, за да определят най-добрата позиция за своите камъчета, като се стремят да избегнат създаването на магнитни връзки с други камъчета.

  6. Край на играта: Играта продължава, докато един от играчите успее да постави всичките си камъчета във въжения кръг без да се прикрепят към други камъчета. Този играч обявява победа.

  7. Вариации: В зависимост от предпочитанията, играта може да включва различни вариации, като например изменение на размера на въжения кръг или различни начини за хвърляне на камъчетата.

 
 

Препоръчителна възраст: 9+

Деца под 9 години могат да играят под родителски надзор.

24,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Магнитна шах игра с камъчета
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!