Магнитен конструктор - 56 броя мини части

Открийте вълшебството на космоса с нашия уникален комплект от 56 мини магнитни плочки, вдъхновен от слънчевата система! Специално проектирани да бъдат по-малки от стандартните плочки, тези магнитни чудеса са с размери на страната на квадрата само 5 см, в сравнение с обичайните 7.5 см, правейки ги идеални за по-малки ръчички и предоставяйки на децата възможността за по-лесно манипулиране и игра.

Всяка част от комплекта е обогатена с магнити, гарантиращи, че създаването на вашите космически конструкции ще бъде толкова лесно, колкото е вълнуващо. Цветовете на плочките са внимателно подбрани да отразяват тези на планетите в нашата слънчева система, като по този начин допринасят за образователния елемент на играта.

Освен това, на самите плочки е гравирана слънчевата система, добавяйки още един слой на образователно и визуално удоволствие. Това не само стимулира въображението и креативността, но и улеснява децата в изучаването на космоса и астрономията по забавен и интерактивен начин.

Подходящи за деца, търсещи както забавление, така и образование, тези мини магнитни плочки са перфектният подарък, който ще вдъхнови малки изследователи да откриват и създават свои собствени миниатюрни версии на слънчевата система. С тях, всяка игра се превръща в космическо приключение!

Препоръчителна възраст: 3+

Деца под 36 месеца могат да играят под родителски надзор

62,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Магнитен конструктор - 56 броя мини части
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!