Често задавани въпроси (FAQ)

Защо магнитните конструктори са образоватени?

Нашите комплекти магнитни конструктори са конфигурирани да развиват специфично обучение стъпка по стъпка, за да оптимизират образователната цел въз основа на възрастта.

Магнитния конструктор е играчка, която съчетава математика, инженерство, наука и творчество, позволявайки на децата да изследват и развиват пространствени,тактилни, математически и научни умения, докато подреждат, сортират и сглобяват своите творения. Това е страхотна играчка и често се използва в класната стая.

Безопасни ли са магнитните конструктори?

Да, висококачествените магнити са безопасно закрепени във всяка плочка или 3D фигура. Мзагнитните конструктори надхвърлят всички приложими стандарти за безопасност:

Одобрени са от AS/NZS ISO 8124, EN71, ASTM и CPSIA и не съдържа BPA, фталати, PVC, латекс или токсични материали.
Възраст 3+ Предупреждение: Този продукт съдържа малки магнити. Погълнатите магнити могат да причинят усложнения, водещи до сериозни инфекции и смърт. Потърсете незабавно медицинска помощ, ако магнитите бъдат погълнати или вдишвани.

За каква възраст препоръчвате магнитните конструктори?

Въпреки че, всички наши плочки са ултразвуково заварени, вашата безопасност е от първостепенно значение за нас и затова препоръчваме от 3 години и нагоре.

Къде се произвеждат нашите конструктори?

Магнитните конструктори се произвеждат в Китай от нетоксична ABS пластмаса, която не съдържа BPA и фталати. Нашите продукти се подлагат на редовни тестове за безопасност и контрол на качеството.

Как да почистя моя магнитен конструктор?

Препоръчваме ви да почиствате плочките с влажна кърпа без химикали. Не препоръчваме да ги поставяте във вода, тъй като магнитите могат да ръждясат.

Съвместими ли са нашите конструктори с други марки магнитни плочки?

Да, нашите конструктори са съвместими с други марки, но нашите части съдържат по-силни магнити от повечето, така че другите плочки може да не се задържат толкова здраво. 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас